O nama

Juče,počeli smo sada već davne 1992 godine sa radom. U početku, to je bila mala porodična firma koja je  sa godinama stasala i rasla uz svoje partnere.
Danas, Medico Pharm Servis je uspeo da nađe svoje mesto na tržištu u Srbiji Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini kao veledrogerija koja je oduvek imala odgovor za specifične zahteve trzišta na kojima je prisutna u svojim moderno opremljenim centrima u Beogradu,Bijeljini i Bijelom Polju.


Kao jedna od retkih kompanija iz ove delatnosti  ostala je u 100 % porodičnom vlasništvu, što je još jedan dokaz o stabilnosti poslovanja i dobrim rukovođenjem kompanije.
Medico Pharm Servis je kompanija koja se specijalizovala za zastupanje ino firmi na tržištima na kojima je prisutna,gde su joj poverenje do sada poklonili veliki broj evropskih i svetskih kompanija.
Sutra,cilj naše kompanije regionalno širenje na tržište balkanskih zemalja i formiranje vlastitih proizvodnih kapaciteta koji će biti u skladu sa najvišim evropskim i svetskim normama i standardima kvaliteta. I kao do sada Medico Pharm Servis ostaje da i dalje raste zajedno sa svojim partnerima.