Tagovi: just for men, šampon, šampon sa balzamom, šampon za bojenje kose, seda kosa, šampon za smanjivanje sedih

JUST FOR MEN CONTROL GX 2U1 ŠAMPON I BALZAM

3,696.00RSD

JUST FOR MEN CONTROL GX GREY REDUCING 2IN1 SHAMPOO AND CONDITIONER  Očistite, ojačajte i revitalizujte svoju kosu u isto vreme sa ovim CONTROL G..

JUST FOR MEN CONTROL GX GREY REDUCING 2IN1 SHAMPOO AND CONDITIONER 


Očistite, ojačajte i revitalizujte svoju kosu u isto vreme sa ovim CONTROL GX 2u1 šamponom i balzamom. Napravljen pomoću revolucionarne patentirane tehnologije, nežno i temeljno čisti i jača vašu kosu u jednom koraku kako bi je ostavio mekom i podložnom, dok pri svakom pranju pomalo smanjuje sede. Sadrži aloe veru i kokosovo ulje koji pružaju suptilne rezultate prirodnog izgleda dok održavaju kosu jakom i zdravom. Idealan za sve nijanse od svetlo braon do crne, muški šampon i balzam za kosu je savršen za negu vaše kose. 


  • Čisti, jača i revitalizuje kosu
  • Po malo smanjuje sede sa svakim pranjem
  • Ostavlja kosu mekom i lakom za oblikovanje


CONTROL GX 2u1 inovativni šampon i balzam za boju kose postepeno smanjuje sedu sa svakim pranjem. Nežno i temeljno čisti i revitalizuje, povećavajući volumen za deblji, puniji izgled. Smanjuje sede dlačice postepeno, za suptilne rezultate prirodnog izgleda, za razliku od drugih boja. Bez amonijaka ili peroksida.

Trostruko patentirana formula, održava kosu jačom i zdravijom. Ovaj proizvod najbolje deluje za sve nijanse kose.

Olakšava smanjenje sede: Sve što treba da uradite je da operete kosu šamponom. Takođe je dostupno u obliku pranja brade, šampona za svetle nijanse i šampona protiv peruti

Samo ga koristite umesto svog redovnog šampona i balzama dok vam se ne svidi ono što vidite. Zatim naizmenično koristite uobičajeni šampon da biste održali izgled koji volite.


Ako ste ikada doživeli bilo kakvu alergijsku reakciju nakon upotrebe proizvoda za farbanje kose, nemojte koristiti ovaj ili bilo koji drugi proizvod za farbanje kose. Boje za kosu mogu izazvati ozbiljne alergijske reakcije. Pročitajte i pratite uputstva. Ovaj proizvod nije namenjen za upotrebu kod osoba mlađih od 16 godina. Privremene tetovaže mogu povećati rizik od alergije. Pre upotrebe ovog proizvoda morate izvršiti preliminarni 48-časovni test alergije kože prema priloženom uputstvu. Ne farbajte kosu ako: - imate osip na licu ili osetljivu, iritiranu ili oštećenu kožu glave. - ikada ste doživeli reakciju nakon farbanja kose. - u prošlosti ste doživeli reakciju na privremenu tetovažu "crna kana". Izbegavati kontakt sa očima. Odmah isperite ako proizvod dođe u kontakt sa očima. Ne koristite za farbanje trepavica ili obrva. Pročitajte i sledite uputstva na priloženom letku. Sadrži fenilendiamine. U retkim slučajevima, upotreba boje za kosu je povezana sa depigmentacijom kože (bele mrlje, gubitak boje kože ili stanje koje se zove vitiligo), što može biti privremeno ili trajno. Ako primetite bilo kakvu depigmentaciju kože, odmah prekinite sa upotrebom. Ne koristite proizvode za farbanje kose uopšte ako imate problema sa depigmentacijom kože ili ako imate porodičnu istoriju problema sa depigmentacijom kože. Ne zaboravite da uradite test alergije na koži 48 sati pre prve upotrebe i svaki put kada niste koristili ovaj šampon 2 uzastopne nedelje ili više, čak i ako ste prethodno koristili ovaj ili druge proizvode za farbanje kose. Iz tog razloga kupite ovaj proizvod dva dana pre nego što nameravate da ga koristite. Oprez: ovaj proizvod sadrži sastojke koji mogu izazvati iritaciju kože kod određenih osoba i prvo treba uraditi preliminarni 48-časovni kožni alergijski test prema priloženom uputstvu. Ovaj proizvod se ne sme koristiti za farbanje trepavica ili obrva - to može dovesti do slepila. 


Držite proizvod van domašaja dece • Samo za spoljnu upotrebu • Izbegavati kontakt sa očima • U slučaju kontakta, odmah isperite.


Sadržaj: 118 ml