JUST FOR MEN COLOR GEL - SVETLO SMEĐI

1,848.00RSD

JUST FOR MEN COLOR GEL - M30 LIGHT MEDIUM BROWN GEL ZA BOJENJE BRKOVA, BRADE I ZULUFA   Just for Men donosi najbolje za Vaše brkove i..

JUST FOR MEN COLOR GEL - M30 LIGHT MEDIUM BROWN

GEL ZA BOJENJE BRKOVA, BRADE I ZULUFA

 

Just for Men donosi najbolje za Vaše brkove i bradu - Color Gel. Brkovi i brada izgledaju punije, ujenačenije i bolje negovane, a ujedno se otarasite grubog izgleda sivih dlačica sa lica. Brzo i lako nanošenje gela četkicom (aplikatorom), za 5 minuta sive dlačice će nestati sve dok ponovo ne izrastu. Posebna formula bez amonijaka napravljena je da brzo i lako prodre i balmauje grube brkove i bradu. 

Just for Men Color Gel sadrži protein, vitamin E, aloe veru i kamilicu, koja hrani Vašu kosu za vreme bojenja. Ostavlja Vaše brkove i bradu zdravije, urednije i balmazovane nakon svake aplikacije.

 

Test osetljivosti: Savetujemo da 48 sati pre farbanja uradite test osetljivosti. Umešajte nekoliko kapi farbe i razvijača boje u posudici potom na unutrašnjoj strani podlaktice (na površini oko 1 cm2). Nanesite proizvod i ostavite da se osuši. Tretirano mesto nemojte prati niti tretirati 24 sata. Ukoliko nakon toga ne dođe do svraba ili crvenila na mestu probe, možet koristiti proizvod Just for Men.

 

Način upotrebe: Istisnite jednu ili dve linije proizvoda iz OBE TUBE (Color base ili color developer) u posudu za mešanje sa oe strane izdignute linije. Nosite plastične rukavice. Izmešajte proizvod pomoću četke za nanošenje dok se potpuno ne izmeša. Uvek odmah vratite zatvarače na tube kako bi se izbeglo izlaganje vazduhu. Brzo nanesite. Koristite četku da nanesete mešavinu na SUVU bradu, brkove ili zulufe. Ne perite i ne kvasite kožu prethodno. Sačuvajte neismešan proizvod za sledeću upotrebu, ali ne koristite nakon tri meseca, kako bi ste imali najbolje moguće dejstvo. Sačekajte 5 minuta. Nikako ne čekajte duže od 5 minuta, kako boja ne bi postala suviše tamna. Ispirajte proizvod toplom vodom sve dok ne bude bistra. Zatim se operite šamponom temeljno. Isperite i osušite. Ukoliko želite nešto svetliju boju, sačekajte 4 minuta pre ispiranja.

 

Mere opreza: Ne koristite farbu ukoliko imate osip na licu ili ako Vam je kože osetljiva ili oštećena. Izbegavajte kontakt sa očima, ukoliko dođe do kontakta, oči odmah isperite. Ne koristite za bojenje trepavica ili obrva. Koristite odgovarajuće rukavice. Držite van domašaja dece.

 

Video uputstvo (na englesokm):