Tagovi: celulit, solidea, čarape, anticelulit, uklanjanje celulita, proširene vene, stajanje na nogama, bolovi u nogama, teško hodanje, teške noge, čarape za dijabetičare, čarape za noge, hulahopke, šorts, helanke, gaćice, anticelulit masaža, antitrombo, protiv tromba, anti-trombo, za muškarce

SOLIDEA DYNAMIC BEZ PRSTIJU NERO XL

7,550.40RSD

DYNAMIC THERAPEUTIC BOJA: NERO VELIČINA: XL   Muške gaćice sa stepenom kompresije DYNAMIC CCL.1 .   Muške gaćice sa ..

DYNAMIC THERAPEUTIC

BOJA: NERO

VELIČINA: XL

 

Muške gaćice sa stepenom kompresije DYNAMIC CCL.1 .

 

Muške gaćice sa stepenom kompresije 18/21 mmHg, pogodne za negu venskih bolesti, sa poprečnim otvorom specifičnim za muškarce. Pomaže u sprečavanju edema i nelagode u nogama, objedinjavanju krv edema i nogu. Takođe sprečavaju trombozu dubokih vena kod osoba izloženih nepokretnosti, kao što su putnici na velike udaljenosti. Takođe je za varikozne vene, post-operativne intervencije, vensnu insuficijenciju, umerenu do tešku varikozu, umereno oticanje, nakon zarastanja čira na nogama, post-flebitickog sindroma, flebitisa, reverzibilnog limfedema i post-varikoznih vena, uklanjanja vena, skleroterapije, i plebektomija. Izrađen pomoću vrhunskih tehnologija dajući izvanredno elastičnu tkaninu koja se lako stavlja i udobna ceo dan. Gaćice su od mekog elastičnog struka i antistres đona.
 
Otvoreni nožni prsti su savršeni za pacijente sa trofičnim problemima sa kožom i u slučajevima deformitetima sa palcem (hallux valgus).
 

78% Poliamid 20% Elastin 2% Pamuk