Tagovi: vitiligo, vitix, bele fleke, problemi sa kožom, fleke na koži, oboljenja na koži, bele mrlje

VITIX TABLETE a30

3,394.30RSD

  Vitiligo predstavlja primarnu, obično progresivnu melanocitopeniju, koja se manifestuje mlečno belim flekama koje su najvidljivije kod poje..

 
Vitiligo predstavlja primarnu, obično progresivnu melanocitopeniju, koja se manifestuje mlečno belim flekama koje su najvidljivije kod pojedinaca sa tamnijim tenom.
 
Podjednako se javlja kod žena i muškaraca i prema gruboj proceni obuhvata 1-2% svetskog stanovništva.
 
Bolest se uglavnom klasifikuje po veličini fleka i stepenu depigmentacije. Trenutno postoji nekoliko podtipova, u zavisnosti od uzročnih faktora.
 
Prema tome, broj, veličina, oblik i lokacija pojedinačnih fleka veoma varira. Pojava lezija je obično neprimetna, a njihova evolucija je progresivna, dok im je tok nepredvidiv: dok neke lezije pokazuju znake repigmentacije, istovremeno se na drugim delovima tela mogu javiti nove lezije.
 
Vitiligo se naravno mora razlikovati od drugih poremećaja koji utiču na funkciju melanocita, kao što su post inflamatorna hipopigmentacija, piebaldism, pityriasis alba, ili neki sidndromi.
 
Vitiligo je obično povezan sa drugim sistemskim poremećajima, naročito auto imunim: tiroidni poremećaji, ozbiljna anemija, diabetes mellitus i Adisoniva bolest su najčeći oblici poremećaja.
 
 
VITIX tablete:
  • Antioksidantna formula
  • Odgovaraju posebnim potrebama osoba sa vitiligom
  • U skladu sa najnovijim EU propisima
  • Jednostavna upotreba: 1 tableta dnevno.
  • Mogu se bezbedno koristiti tokom trudnoće.
  • Potpuno bezopasne za decu iznad 6 godina.
Vitix tablete predstavljaju originalnu formulu koja povezuje aktivni sastojak, biljni ekstrakt dinje (EXTRAMEL®) bogat antioksidansima i kombinaciju vitamina C, E, B9 i B12, i minerala Se, Cu, Zn.
 
Način upotrebe: 1 tableta dnevno sa malo vode posle ručka.
 
Pakovanje: 30 tableta.