Tagovi: silikonski gel, ožiljak, keloid, hipertrofični ožiljci, deca, odrasli, porodilje, vitamin e, pantenol, silikon, organski silicijum, ulje nevena

CICASTIM.S GEL ZA OŽILJKE

1,452.00RSD

Prva pomoć u tretmanu kako novonastalih ožiljaka, tako i kod starih hipertrofičnih ožiljaka i keloida nastalih zbog: Nedavnih hirurških interv..

Prva pomoć u tretmanu kako novonastalih ožiljaka, tako i kod starih hipertrofičnih ožiljaka i keloida nastalih zbog:

  • Nedavnih hirurških intervencija;
  • Povreda sa šavovima;
  • Komplikacija nakon estetskih zahvata: piling, laser...
  • Uticaja spoljnih faktora (ogrebotine, posekotine, opekotine...)

Pogodan je za upotrebu kako na na licu tako i telu, za decu i za odrasle.

Silikonski gel sa dvostrukim dejstvom: mehaničko (silikon sprečava gubitak vode) i Biološko dejstvo (organski silicijum – stabilizuje makromolekule dermisa za bolju arhitekturu kolagenih vlakana, vitamin E – ograničava oksidativni stres koji doprinosi inflamaciji, neven – deluje umirujuće i protivupalno, poboljšava svojstva kože kao što su mekoća i fleksibilnost, pantenol – hidrira i stimuliše sintezu fosfolipida)

Gel je nemastan i nelepljiv nakon nanošenja. Mekan na dodir. Transparentan i bez mirisa. Lako se nanosi na svim površinama kože, čak i na pregibima.

Preporučuje se upotreba 2 puta dnevno uz laganu masažu na kompletno zatvorenom, očišćenom i osušenom ožiljku, tokom najmanje dva meseca. Ožiljak je uglađen, a koža je gipka.

 

Naziv proizvoda: Cicastim.S silikonski gel

Pakovanje: 15ml

Proizvođač: ACM laboratoire dermatologique, Francuska