RUBORIL expert INTENSE

RUBORIL expert INTENSE

Rešenje za lokalizovano crvenilo.

RUBORIL® expert INTENSE krema je posebno razvijena za erito-kuperoznu kožu. Koncentrovana formula deluje direktno na uzročnike crvenila, smanjuje lokano crvenilo i redukuje vidljivost malih kapilara. Ujednačava ten, regeneriše, umiruje i hidrira kožu i štiti je od agresivnih uticaja okoline. Krem-gel tekstura omogućava osećaj svežine odmah nakon nanošenja.

RUBORIL® expert INTENSE krema sadrži β-CALM® kompleks, koji se sastoji iz 4 aktivna sastojka: ekstrakt kvasca+biljni ekstrakti koji udruženo štite i jačaju zidove kapilara, a ujedno i poboljšavaju mikrocirkulaciju; Vitamin B3 koji jača kožnu barijeru i ima antiinflamatorna svojstva; Betain koji održava vlažnost kože i Beta-gliciretinska kiselina sa antiinflamatornim dejstvom. Biotehnološki derivati biljnih kiselina deluju protiv crvenila (deluju na izvoru formiranja malih vidljivih kapilara) i umirujuće.

Krema se nanosi na suvu i očišćenu kožu, ujutru i uveče, u tankom sloju samo na područje zahvaćeno crvenilom. Za optimalnu efikasnost, primenite naknadno RUBORIL® expert M ili S kremu, koja hidrira kožu i deluje protiv crvenila na celom licu.
Klinički potvrena efikasnost nakon 28 dana redovne primene.

Bez fenoksietanola! Bez mirisa! Hipoalergena formula!

Pakovanje od 15ml.

Prestanite da se krijete već potražite Vašeg partnera u borbi protiv crvenila u svim apotekama ili poručite direktno od nas u on-line prodavnici www.medicopharm.com putem sledećeg linka:

http://www.medicopharm.com/index.php?route=product/product&product_id=1591