FADE OUT KREME U NOVOM PAKOVANJU

FADE OUT KREME U NOVOM PAKOVANJU

Fade Out kreme sadrže inovativni kompleks za izbeljivanje kože sa Niacinamidom i moćnim aktivnim sastojcima ekstrakta duda i sladića, koji udruženo smanjuju produkciju melanina – tamnog pigmenta kože. Niacinamid (prirodni vitamin B3) inhibira transfer melanina u gornje slojeve kože, gde postaje vidljiv. Mlečna kiselina iz prirodnih izvora omogućava blagu eksfoliaciju kože, da bi se otklonili mrtvi slojevi ćelija kože i hiperpigmentisanih ćelija dok vraća koži vlagu i ujednačava ten.

Dostupne su tri vrste: Fade out original hidratantna krema, advanced dnevna kao i advanced noćna krema u pakovanju od 50ml.

FADE OUT ORIGINAL hidratantna krema za ujednačavanje tena sadrži SPF 15 za zaštitu od sunca i štetnih UV zraka.

FADE OUT ADVANCED dnevna krema za ujednačavanje tena sadrži SPF 25 i UVA/UVB za zaštitu od sunca i štetnih UV zraka.

FADE OUT ADVANCED NOĆNA krema za ujednačavanje tena sadrži ulje inćuna bogato omega-3 masnim kiselinama i ulje semenki šipka bogat vitaminom A. Deluje umirujuće i hranljivo, hidrira kožu i povećava joj elastičnost i gipkost. Idealna za suvu kožu.  

 

Da bi ste postigli najbolje rezultate, ravnomerno nanosite kremu ujutru i uveče na očišćenu i osušenu kožu lica i vrata, čime dobijate 24 časovnu zaštitu i hidrataciju. Vidljivi efekati se postižu već nakon 4 nedelje svakodnevne primene.