33. međunarodni sajam kozmetike

33. međunarodni sajam kozmetike

Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

U najvećoj hali Beogradskog sajma - Hali 1, tokom 6. i 7. aprila biće održan 33. „Dodir Pariza“. Novi koncept Sajma kozmetike okupiće preko 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

Više informacija o samom događaju možete potražiti na stranici organizatora http://www.sajamkozmetike.com/dodir-pariza

Medico Pharm Servis će se i ove godine naći među izlagačima, posetite nas na štandu br 263. Na našem štandu možete potražiti prestižne nemačke brendove iz oblasti pedikira i manikira: Becker manicure – Solingen najkvalitetniji program za pedikir i manikir, Eduard Gerlach – Gehwol program separatora, uložaka, medicinskih i kozmetičkih preparata za stopala kao i Gerlach technik uređaje i opremu za profesionalne kozmetičke salone. Tu je i finski brend Ice power – proizvodi za hlađenje ili zagrevanje u raznim formama (gelovi, sprejevi, obloge). Natalija Vujanić, iz studija za medicinski pedikir Piedi, će demonstrirati primenu najsavremenijih uređaja i tehnika i davati savete posetiocima štanda.

 

Posetite nas na štandu 263 i iskoristite specijalne sajamske pogodnosti!