34. međunarodni sajam kozmetike

34. međunarodni sajam kozmetike

Dodir Pariza“ je sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja internacionalnog karaktera i održava se dva puta godišnje. Po broju posetilaca i izlagača spada u tri najveća beauty sajma u Evropi.

 

„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

 

hali 2 Beogradskog sajma, tokom 12. i 13. oktobra biće održan 34. „Dodir Pariza“. Novi koncept Sajma kozmetike okupiće preko 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

 

Više informacija o samom događaju možete potražiti na stranici organizatora http://www.sajamkozmetike.com/dodir-pariza

 

Medico Pharm Servis će se i ove godine naći među izlagačima, posetite nas na štandu br 113. Na našem štandu možete potražiti prestižne nemačke brendove iz oblasti pedikira i manikira: Becker manicure – Solingen najkvalitetniji program alata za pedikir i manikir, Eduard Gerlach – Gehwol program separatora, uložaka, medicinskih i kozmetičkih preparata za stopala kao i Gerlach technik uređaje i opremu za profesionalne kozmetičke salone. Tu je i finski brend Ice power – proizvodi za hlađenje ili zagrevanje u raznim formama (gelovi, sprejevi, obloge). Natalija Vujanić, iz studija za medicinski pedikir Piedi, će demonstrirati primenu najsavremenijih uređaja i tehnika i davati savete posetiocima štanda. Posetite nas na štandu 113 i iskoristite specijalne sajamske pogodnosti!






Cena ulaznice za 34. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja iznosi 400,00 dinara po danu.

Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 250,00 dinara po danu.

Ulaznice možete da kupite na blagajni na ulazu u Halu 2.

 

Radno vreme sajma za posetioce:

Subota, 12. Oktobar 2019. od 10:00 do 20:00 časova

Nedelja, 13. Oktobar 2019. od 10:00 do 20:00 časova