Tagovi: aronija, antioksidans, zdrava hrana, imunitet, ceđeni sok, sibirska aronija, organski, bio

BIO ARONIJA ORIGINAL NEMAČKA 5L

5,940.00RSD
  • Bez poreza: 4,950.00RSD
  • Brend: ARONIA ORIGINAL
  • Šifra proizvoda: 25
  • Dostupnost: Na stanju

100 % BIO hladno ceđen sok organski uzgajane sibirske aronije, bez dodatka veštačkih boja, konzervanasa, aroma i šećera. Sok je upakovan u hermeti..

100 % BIO hladno ceđen sok organski uzgajane sibirske aronije, bez dodatka veštačkih boja, konzervanasa, aroma i šećera.

Sok je upakovan u hermetički zatvorenu vakuum kesu, u potpunosti zaštićen od uticaja svetlosti i ulaska vazduha u pakovanje. Nakon otvaranja može se čuvati na sobnoj temperaturi i upotrebiti u roku 3 meseca. Ne zahteva čuvanje u frižideru.  Ovo pakovanje poseduje specijalnu slavinu za lako točenje soka.

Znak BIO je sertifikovan u Nemačkoj, garantuje vrhunski kvalitet u postupku organskog uzgoja bobica aronije i proizvodnje soka.

Hladno ceđen sok od aronije ima ekstremno veliki antioksidativni kapacitet, pa se preporučuje za upotrebu kako preventivno kod zdravih osoba, tako i kao pomoć u tretmanu mnogih zdravstvenih poremećaja ( bolesti srca i krvnih sudova, očiju, mozga, digestivnog i urinarnog trakta, bolesti štitne žlezde i pankreasa, poremećaja imunog sistema, kod hemioterapije i zračenja…)

Naša preporuka za upotrebu je 100ml soka od aronije dnevno, obavezno posle obroka, a uzimanje se preporučuje tokom cele godine.

 

Pakovanje: 5L