JUST FOR MEN COLOR ŠAMPON - TAMNO SMEĐI

3,102.00RSD

JUST FOR MEN COLOR SHAMPOO - H45 DARK BROWN BLACK   Brza i laka formula za prirodan izgled bez sivila. JUST FOR MEN originalna formula za..

JUST FOR MEN COLOR SHAMPOO - H45 DARK BROWN BLACK

 

Brza i laka formula za prirodan izgled bez sivila. JUST FOR MEN originalna formula za bojenje kose pokriva sede kompletno i efikasno. Deluje samo na sedu kosu i čuva suptilne varijacije Vaše prirodne kose. Lako se nanosi, i potrebno je samo 5 minuta da pokrije sve vaše sede vlasi. 

JUST FOR MEN sadrži protein, vitamin E, aloe veru i kamilicu, koja hrani Vašu kosu za vreme bojenja. Ostavlja Vašu kosu zdravijom nakon svake aplikacije. Formula bez amonijaka čini Vašu kosu lakšom.

 

Razvijen od strane vodećih svetskih stručnjaka, JUST FOR MEN šampon Vam omogućava da se otarasite sedih za samo 5 minuta. Patentirana GREY TARGET tehnologija deluje samo na sede i zamenjuje ih suptilnim tonovima što rezultira prirodnim izgledom kose.

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  1. Noseći rukacice, promućkajte bocu sa bazom boje. Sipajte bazu boje u bocu za nanošenje i vratite zatvarač.
  2. Dobro promućkajte bocu za nanošenje kako bi se boja ravnomerno izmešala.
  3. Presecite vrh aplikatora držeći vrh dalje od lica. Nanesite na suvu kosu koja je oprana prethodnog dana. Ne perite i ne kvasite kosu prethodno. Za maksimalno dejstvo, odmah nanesite mešavinu boje.
  4. Brzo nanesite. Ne čekajte duže od 3 minuta- Istisnite mešavinu na kosu. Počnite kod slepoočnica ili gde god je kosa najviše seda. Zatim nanesite na korenove, razdvajajući kosu svakih par santimetra, a zatim isto učinite sa ostatkom kose.
  5. Utrljajte poput šampona ali ne dodajte vodu. Prekrijte čitavu kosu. Bacite neiskorišćenu mešavinu.
  6. Čekajte 5 minuta, ne duže, kako kosa ne bi bila suviše tamna.
  7. Temeljno ispirajte pod tušem dok voda ne postane bistra.
  8. Pomoću običnog šampona operite i isperite kosu još jednom.
  9. Obrišite kosu i osušite je kao i obično. 
  10. Oblikujte kosu kako god želite pomoću bilo kojeg proizvoda koji upotrebljavate.