O nama

Juče,počeli smo sada već davne 1992 godine sa radom. U početku, to je bila mala porodična firma koja je  sa godinama stasala i rasla uz svoje partnere.

Danas, Medico Pharm Servis je uspeo da nađe svoje mesto na tržištu u Srbiji Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini kao veledrogerija koja je oduvek imala odgovor za specifične zahteve trzišta na kojima je prisutna u svojim moderno opremljenim centrima u Beogradu,Bijeljini i Bijelom Polju.
Kao jedna od retkih kompanija iz ove delatnosti  ostala je u 100 % porodičnom vlasništvu,što je još jedan dokaz o stabilnosti poslovanja i dobrim rukovođenjem kompanije.
Medico Pharm Servis je kompanija koja se specijalizovala za zastupanje ino firmi na tržištima na kojima je prisutna,gde su joj poverenje do sada poklonili više od 25 Evropskih i Svetskih kompanija.
 
Sutra,cilj naše kompanije regionalno širenje na tržište balkanskih zemalja i formiranje vlastitih proizvodnih kapaciteta koji će biti u skladu sa najvišim evropskim i svetskim normama i standardima kvaliteta.
 
I kao do sada Medico Pharm Servis ostaje da i dalje raste zajedno sa svojim partnerima.