36. međunarodni sajam kozmetike

36. međunarodni sajam kozmetike

36. izdanje Sajma kozmetike Dodir Pariza, nakog pauze od više od dve godine, zbog opasnosti od virusa Covid-19, konačno će se održati na proleće, 09. i 10. aprila 2022. godine, u svom standardnom prolećnom terminu.

Tradicionalno, dva dana vikenda, posetioci Sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, zemalja regiona i mnogih drugih.


„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

U Hali 2 Beogradskog sajma, tokom 10. i 11. aprila biće održan 36. „Dodir Pariza“. Novi koncept Sajma kozmetike okupiće preko 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.


Više informacija o samom događaju možete potražiti na stranici organizatora

http://www.sajamkozmetike.com/dodir-pariza


Medico Pharm Servis će se i ove godine naći među izlagačima, posetite nas na štandu br 112. Na našem štandu možete potražiti prestižne nemačke brendove iz oblasti pedikira i manikira: Becker manicure – Solingen najkvalitetniji program za pedikir i manikir, Eduard Gerlach – Gehwol program separatora, uložaka, medicinskih i kozmetičkih preparata za stopala kao i Gerlach technik uređaje i opremu za profesionalne kozmetičke salone. Tu je i finski brend Ice power – proizvodi za hlađenje ili zagrevanje u raznim formama (gelovi, sprejevi, obloge).




Cena ulaznice za 36. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja iznosi 450,00 dinara po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 300,00 dinara po danu. Parking za automobile je 150,00 dinara po satu.

Ulaznice možete da kupite na blagajni na ulazu u Halu 2.

 

Radno vreme sajma za posetioce:

Subota, 10. April 2022. od 10:00 do 20:00 časova

Nedelja, 11. April 2022. od 10:00 do 20:00 časova

 

 

Posetite nas na štandu 112 i iskoristite specijalne sajamske pogodnosti!